A Ventiv Expo Kft. kiállítási standok és vizuális marketing eszközök kereskedelmével foglalkozik.

 

Béreljen kiállítási eszközt!

Vegye bérbe

Amennyiben fontos Önnek az igényes megjelenés, ám csak ritkán jár kiállításokra, konferenciákra, kedvező megoldást nyújt Önnek a Ventiv Expo kiállítási eszköz-, és standbérlési lehetősége!

Válasszon az alábbi termékeink közül az alapján, hogy mekkora alapterületen szeretne megjelenni, milyen mértékű vizuális jelenlétet tervez, és kérje kollégáink segítségét!

A kisebb háttérfalaktól kezdve, a monitortartóval, lámpával és pulttal felszerelt íves displayeken át a teljes kiállítási standokig mindenféle vizuális eszközt a rendelkezésére bocsájtunk.

A kölcsönözhető installációink alapterülete 12-30 m2-ig átkonfigurálható, rendelkeznek zárható raktárral, bárpulttal, infópulttal. Látványosan grafikázhatók. (A stand képe jobbra fent látható.)

Az általunk kínált szolgáltatásban benne foglaltatik az installáció helyszínre szállítása, építése-bontása, egyedi grafikai paneleinek legyártása, és azok felszerelése a stand megfelelő elemeire.

Kölcsönzés esetén a stand szolgáltatási díja tartalmazza a stand teljes elemkészletét, igény esetén szőnyeget, tárgyaló asztalt székekkel, ruhafogast és raktári szemetest.

A kölcsönzés fizetési feltételeit a Ventiv Expo kölcsönzési szerződése tartalmazza, mellyel kapcsolatban szívesen állunk rendelkezésére!

Bővebb információért, árajánlatért kérjük, írjon nekünk!Bérelhető kiállítási eszközök:

C33 íves háttérfal, pulttá alakítható tároló dobozzal, világítással.
C33 íves háttérfal, pulttá alakítható, ovális tároló dobozzal.
C34 íves háttérfal, pulttá alakítható, ovális tároló dobozzal, beépíthető monitorral! (a monitor nem képezi az ajánlat részét.)
P3in1 háttérfal
(a három féla konfigurációról bővebben itt tájékozódhat)
C34 háttérfal, pulttá alakítható, ovális tároló dobozzal, monitortartó állvánnyal, monitorral! (a monitor nem képezi az ajánlat részét.)
SC34 „Scorpions” íves háttérfal, lámpákkal
Oszlopos háttérfal, monitorral és pulttá alakítható tároló dobozzal.
Bérelhető kiállítási stand, 6-34 nm közötti kiállítási területen történő felépítésre alkalmas. Amennyiben a teljes szettre szüksége van, tárgyaló részként kialakítható székeket és asztalokat is bérelhet tőlünk!
Konfigurálható kiállítási stand, 6-40 nm közötti kiállítási területre ajánlott! Az együttes többféleképpen felépíthető, alkalmas sarok-, vagy sorstand jellegű felépítésre is! Székeket, asztalokat, monitort igény esetén biztosítunk!