A Ventiv Expo Kft. kiállítási standok és vizuális marketing eszközök kereskedelmével foglalkozik.

 
Magunkról

Magunkról

sarok standok

 

Honnan indultunk?

Cégünk 1996 óta foglalkozik kiállítási standok és eszközök bérbeadásával és értékesítésével.
2017-ben a DigitalPrint & Expo Kft. néven folytatjuk tevékenységünket az elmúlt években megszokott minőségben. Saját digitális nyomdánknak köszönhetően, komplett nyomatokkal adjuk át a megrendelt eszközöket.
Kreativitásunknak és kitartásunknak köszönhetően rendkívül gyorsan fejlődtünk a vizuális marketing anyagok tervezése és kivitelezése területén. Néhány év elteltével már számos ismert gyógyszeripari nagyvállalatot és bankot is állandó partnereink között tudhattunk, melynek révén komoly tapasztalatra tehettünk szert e szegmensek piaci viszonyait illetően.
Az elmúlt években több piaci szegmensben is sikerült megbízható partnereket megnyernünk.

Együttműködésünk a Nomadic Display -jel 2000 tavaszán kezdődött. Mivel a Nomadic Display még nem volt jelen Magyarországon, sőt Kelet-Európában sem, így hazánkban szeretett volna megbízható forgalmazót találni.
A marketing eszközök piacának ilyen irányú meghódításához minden eszköz a kezünkben volt – grafikai ismeretek, célpiaci kapcsolatok és hihetetlen lelkesedés az innovatív termékek iránt.
 
Kiállítási standot szeretne bérelni? Akkor Ön a legjobb helyen jár!
Tekintse meg termékeinket!

Nagy kíváncsisággal és erőbedobással kezdtük meg a közös munkát: hamar felismertük a Nomadic által gyártott és forgalmazott mobil kiállítási rendszerekben rejlő kivételes lehetőségeket: a hazai piacon addig ismeretlen termék rövidesen már nagy népszerűségnek örvendett.
A kiállítási piac meghódítását a 2003-ban bemutatott Nomadic Design Line mobil standrendszere tette lehetővé. Cégünk ettől kezdve az amerikai Nomadic Display kizárólagos magyarországi képviseleteként biztosít csúcsminőségű standrendszereket és mobil installációs eszközöket ügyfeleinek.
 
További információra van szüksége? Vegye fel velünk a kapcsolatot bátran!