A Ventiv Expo Kft. kiállítási standok és vizuális marketing eszközök kereskedelmével foglalkozik.

 
Termékeink

TERMÉKEINK

Látványos kiállítási stand - A promóció lelke

Az, hogy egy promóció mennyire lesz sikeres, összetett dolog és sok mindenen múlik. Legyen szó termékbemutatóról, kóstoltatásról, értékesítésről vagy szórólapozásról, minden esetben kiemelkedő jelentőséggel bírnak a következő szempontok.

A promóció legyen központi, jól megközelíthető helyszínen, érdemes néhány mosolygós, megnyerő hostesst is szerződtetni, legyen feltűnő a kiállítási stand és az érdeklődők kapjanak valamit, amit hazavihetnek emlékbe.

A leggyakrabban bevásárlóközpontok, szakmai kiállítások adnak teret a standoknak, de nem mindegyik váltja be a hozzá fűzött reményeket. Ha Ön azt szeretné, hogy ne kelljen csalódnia a megrendelt kiállítási standban, forduljon hozzánk és béreljen megbízható, minőségi és látványos termékeket! Az általunk tervezett és kivitelezett kiállítási standok külön kérésre egyedi megjelenésben is legyárthatóak. Egyszerűen kezelhetőek, könnyűek, mobilak, így bármelyik hostess egyszerűen használhatja őket. Praktikusak, biztonságosak és abszolút figyelemfelkeltőek!

Vigye sikerre promócióját különböző bérelhető kiállítási standokkal és váljon láthatóvá még nagyobb közönség számára!

Egyetemi nyíltnapok, különleges rendezvények!

A standokra nagy szükség van, bármilyen rendezvényről vagy kiállításról legyen is szó. Gondoljunk csak bele: egyetemek nyílt napjain is standokon találhatóak meg a tájékoztató papírok, nagyobb épületekben, például városok bevásárló központjaiban, plázáiban is állítanak fel tájékoztató standokat, illetve (visszatérve az oktatáshoz) az Edukációs kiállításon is mindenhol standokat állítanak fel, és ezek segítségével ismertetik az iskoláikat és képzéseiket.

Elrugaszkodva az oktatási rendszertől, kijelenthetjük, hogy sokan kihasználják a standok adta lehetőséget idegen kultúrák bemutatására is. A februári hónapban például egy fővárosi pláza földszinti részén mutatják be a kínai kultúrát, a kínai újév, vagyis a Holdújév okán.

Persze számtalan kiállításra, rendezvényre alkalmazhatunk standokat, amikor csak kedvünk van, és számtalan típusból választhatunk is: sarok stand, fejstand, sorstand és még sorolhatnánk.

Standokkal kapcsolatban keressen minket bizalommal!

Háttérfal, Pop up Íves és egyenes háttérfalak

Egyszerű kezelhetőség

Örök garancia
Stand Moduláris standrendszerek

Korlátlan formavilág

Ingyenes stand tervezés
Roll Up, banner Könnyű rollup display-ek

Kis helyen tárolhatók

Hordtáskával
Pult, vitrin Színes formavilág

Kulccsal zárható

Belső polccal
Prospektustartó Összecsukható

Hordozható

Hordtáskával

Egyszerűtől a modernig
Tárolódoboz Egyszerű, praktikus, tartós

Széles méret- és típusválaszték

Minden feladatra

Pulttá konvertálható dobozok
Kiegészítők Lámpák, polcok

Világító hidak

Frízek, TFT-monitortartók

Egyéb kiegészítők
Kültéri eszközök Bannerek, pultok, zászlók
Világító megoldások Világító pultok, asztalok, lampionok és világító oszlopok