A Ventiv Expo Kft. kiállítási standok és vizuális marketing eszközök kereskedelmével foglalkozik.

 
Megoldások

Megoldások

egyedi stand

Termékeinkhez kapcsolódó szolgáltatásaink palettáját igyekeztünk úgy összeállítani, hogy valódi megoldásokat nyújthassunk partnereink számára. A piaci környezet változásait nyomon követve szolgáltatásaink folyamatosan igazodnak a vevői igényekhez: a standépítés-bontás-szállításmellett a stand kölcsönzés lehetőségét is biztosítjuk, valamint igény esetén részletfizetési lehetőséget kínálunk ügyfeleinknek.

Igénybe szeretné venni szolgáltatásainkat? Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!


Kiállítási stand építés-bontás-raktározás

Cégünk vállalja a nálunk vásárolt standok adott helyszínen történő építését és bontását, a helyszínre szállítással együtt. A szolgáltatás ára függ a rendezvény helyszínétől, a stand alapterületétől és egyéb technikai paramétereitől, így pontos árajánlatért kérjük, hívjon minket!
Igény esetén a standok tárolását is biztosítjuk, a raktározás feltételeiről is kollégáinktól kaphat bővebb felvilágosítást!


Kiállítási stand kölcsönzés(link itt)

Amennyiben fontos Önnek az igényes megjelenés, ám csak ritkán jár kiállításokra, konferenciákra, kedvező megoldást nyújt Önnek a Ventiv Expo standbérlési lehetősége!

kölcsönözhető installáció alapterülete 12-30 m2-ig átkonfigurálható, rendelkezik zárható raktárral, bárpulttal, infópulttal. Látványosan grafikázható. (A stand képe jobbra fent látható.)

Az általunk kínált szolgáltatásban benne foglaltatik az installáció helyszínre szállítása, építése-bontása, egyedi grafikai paneleinek legyártása, és azok felszerelése a stand megfelelő elemeire.
Kölcsönzés esetén a stand szolgáltatási díja tartalmazza a stand teljes elemkészletét, igény esetén szőnyeget, tárgyaló asztalt székekkel, ruhafogast és raktári szemetest.
A kölcsönzés fizetési feltételeit a Ventiv Expo kölcsönzési szerződése tartalmazza, mellyel kapcsolatban szívesen állunk rendelkezésére!

Részletfizetési lehetőség


Financiális feltételeinkről a vásárlás során érdeklődhet, a konkrét paramétereket szerződésben rögzítjük.

Életre szóló garancia


A Ventiv Expo Kft. Nomadic Display standjaira örök garancia érvényes, mely biztonságot nyújt vásárlóinknak az anyaghibából és gyártási hibából eredő meghibásodásokkal szemben.
A gyártó popup háttérfalaira vonatkozó kérdések nélküli örök garancia a termék vázszerkezetére és mágnesrúdjaira garantál szavatosságot.

Kitelepüléshez válassza a szigetstandokat!

szigetstandokkal mindenki találkozhatott már élete folyamán. Ezek a szerkezetek több elemből tevődnek össze, és minden típusú rendezvényen megtalálhatóak, melyek körül a leggyakoribbak:

  • · Kiállításokról
  • · Plázákról
  • · Bevásárlóközpontokról
  • · Vásárokról
  • · Börzékről
  • · Expókról

szigetstandok előnye, hogy méretükből adódóan tökéletes lehetőséget nyújtanak bármilyen vállalkozásnak vagy szolgáltatásnak a termékeik hirdetésére, bemutatására és értékesítésére. Legyen szó szépségápolásról, ruházati termékekről, műszaki árucikkről vagy üzleti szolgáltatásról, a szigetstandok sokszínű kínálatában minden cég megtalálhatja a számára megfelelő kialakítást.

Ha Ön is a tökéletes helyet keresi vállalata, terméke, vagy szolgáltatása promotálása céljából, forduljon hozzánk bizalommal, és válassza széleskörű szigetstand kínálatunkat! Kényelmes, tágas, praktikus kialakítás, figyelemfelkeltő és esztétikus elemek, egyedi és modern megoldások várják minden kedves érdeklődőnket a szigetstandok világában! 

Kérjen árajánlatot weboldalunkon keresztül! 

 

Mikor érdemes sarokstandot választani?

Minden bemutató másféle megoldásokat igényel attól függően, hogy a helyszín mire ad lehetőséget, vagy éppen mennyire sok érdeklődőre lehet számítani. A standok kiválasztása során tehát érdemes több szempontot is figyelembe venni, hiszen egy elhibázott döntés könnyen sikertelenségbe fulladhat.

sarokstandok több előnnyel is bírnak, melyek miatt jól kihasználhatóvá teszik a rendelkezésünkre álló teret. A felépítésből adódik, hogy a stand vezeti a szemet, így az érdeklődők a stand közepére fognak fókuszálni, tehát magára az előadótérre.

Ez a típusú elrendezés segít abban, hogy a kompozíció, amelyet a bemutatóhoz létrehozunk, erőteljes és figyelemmegragadó legyen. A sarokstand látvány terén önálló teret alkot a nagyobb egészen belül, így hangsúlyozva a látogatók számára azt, hogy mire is érdemes odafigyelni.

Szeretné Ön is kihasználni a sarokstandok előnyeit? Tekintse meg kínálatunkat, vagy ha bármilyen kérdése adódna a témával kapcsolatban, akkor keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Kérjen árajánlatot weboldalunkon keresztül! 

 

Legyen az Ön standja a kiállítás legnépszerűbb eleme!

Valljuk be, mindenki arról álmodik, hogy a tömegből kitűnve, az ő vállalkozása kerül rivaldafénybe. Nincs ez másként egy kiállítás esetében sem, amikor összegyűlnek bizonyos területek résztvevői, hogy felmutassák, ők miben is mások, és mit értek el eddigi pályafutásuk alatt. De minek a segítségével hívhatjuk fel magunkra a figyelmet egy ilyen túlzsúfolt eseményen? A megfelelő kiállítási stand kiválasztásával!

Az ideális kiállítási stand lényege, hogy úgy prezentálja az adott szolgáltatást/terméket, hogy az érdekes és figyelemfelkeltő lehessen, ugyanakkor ne vonja el a konkrét tartalomról a figyelmet. Egy kiállításon felkelteni az érdeklődést nem könnyű feladat, de minőségi és megbízható, egyedi kiállítási stand segítségével lehetséges!

Ha Ön is szeretne kitűnni a tömegből, és felhívni az emberek figyelmét vállalkozására, forduljon hozzánk bizalommal, és válogasson kiállítási stand kínálatunkból! Kérdés esetén állunk rendelkezésére elérhetőségeinken!