A Ventiv Expo Kft. kiállítási standok és vizuális marketing eszközök kereskedelmével foglalkozik.

 
Nomadic Display

Nomadic Display

A modern megjelenésű, rendkívüli minőségű, elsőrangú szerviz- és háttérszolgáltatásokkal rendelkező Nomadic Display immár 30 éve áll világszerte ügyfelei rendelkezésére. A Nomadic a hordozható, modulárisan felépíthető kiállítási és különféle prezentációs rendszerek széles skáláját kínálja. Mindezt az árukínálatot egyedülálló szolgáltatások, mint pl.: "Kérdések nélküli örök garancia" (No Questions Asked Lifetime Warranty), kedvező fizetési és bérleti lehetőségek, stand-tervezés és az egész világra kiterjedő tanácsadó- és szervizhálózat egészíti ki.

A Nomadic Display gyárai Írországban és az USA-ban találhatók; Frankfurban, New York-ban, New Jersey-ben, Washingtonban és Londonban pedig regionális központokkal rendelkezik. A jelentős forgalmazói hálózattal és a világon több mint 200 kiállítási hellyel együttvéve a Nomadic Display szinte a kezdetektől fogva piacvezető a könnyen szállítható, mobil installációs rendszerek piacán.
 
Ha Nomadiv Display termékeket szeretne vásárolni, akkor forduljon hozzánk!
Keressen minket elérhetőségeinken, kollégáink örömmel állnak rendelkezésére!

A Nomadic Display termékeinek kizárólagos hazai importőre a Ventiv Expo Kft. Cégünk a Nomadic Display teljes termékskálájával és szolgáltatási csomagjával áll az Ön rendelkezésére. Weboldalunkon néhány egyedi példával szeretnénk illusztrálni, hogy a Nomadic Display minden kiállítási, termékbemutatási feladat megoldásához lehetőséget nyújt. A legkedveltebb modellek előre összeállított csomagokban, úgy nevezett „kit” -ekben is rendelkezésre állnak. A Nomadic Display teljes kínálatát a www.nomadicdisplay.com olalon tekinthetik meg. Bármely kiválasztott eszköz esetében állunk szíves rendelkezésére, forduljon hozzánk bizalommal!

Nomadic Display Premium Partner