A Ventiv Expo Kft. kiállítási standok és vizuális marketing eszközök kereskedelmével foglalkozik.

 
Termékeink

Stand - Szigetstand - 02. Szigetstand

Leírás:

(IDMH1023E) kiállítási stand

Kiállítási stand: fesztivál kitelepülés

A nyár a vakáció, a napfény és a fesztiválok ideje, kitűnő alkalom a nagyszabású rendezvények megvalósítására. Ha egy promóció vagy termékbevezetés, kóstoltatás, akár egyszerűen csak a márka jelenlétének erősítése a cél, akkor a fesztiváloknál keresve sem lehetne jobb helyszínt találni.


Ilyenkor tökéletes eszköz egy látványos kiállítási stand. Forduljon hozzánk bizalommal, és szerezze be erre a szezonra legújabb és legmodernebb kiállítási standjaink egyikét! Mit tudnak az általunk kínált sarokstandok, sorstandok vagy szigetstandok?


Könnyű őket szállítani, de összerakni és felépíteni is néhány percet vesz igénybe csupán. Dekoratívak, ezért könnyedén észrevehetőek a legnagyobb forgatagban is, ez pedig nyilván az egyik elsődleges szempont, ha az a cél, hogy felkeltsük a közönség figyelmét.

A kiállítási standok praktikusak is, mert többféle tevékenységre és egyszerre több érdeklődő befogadására is fel lehet őket használni. Szeretné jobban megismerni standjainkat? Bátran érdeklődjön a részletekről elérhetőségeinken!