A Ventiv Expo Kft. kiállítási standok és vizuális marketing eszközök kereskedelmével foglalkozik.

 
Termékeink

Stand - Sorstandok - 01. Sorstand

Leírás:

Sorstand (ABE100P), kiállítási stand

 

Miért jó a sorstand?

Ha kiállításra készül, akkor már bizonyára Ön is elgondolkodott azon, hogy milyen standot lenne érdemes használnia. Számos lehetőség áll a rendelkezésre, melyek közül az egyik a sorstand – a következőkben szeretnénk röviden összefoglalni, hogy miért is érdemes ezt a típust igénybe venni.

A sorstand egyik pozitívuma, hogy egy nézetre komponált, vagyis jellemzően csak egy irányba történik a bemutatás. Talán elsőre úgy tűnhet, hogy ez nem előnyös, holott éppen az ellenkezője az igaz – a sorstand lehetőséget ad arra, hogy egyetlen hatásos, mély benyomást keltő látványvilággal várjuk az érdeklődőket! Mindemellett magát a bemutatást is egyszerűsíti, hiszen a résztvevőknek elegendő egy irányba koncentrálni.

A sorstandnak több típusa létezik, így bár az irányvonal adott, unalmasnak mégsem mondható. Nálunk számos lehetőség között találhatja meg azt, amelyik a kiállításhoz a legjobban illik és azt a leginkább segít sikerre vinni – tekintse meg kínálatunkat és keressen minket bizalommal, ha bármilyen kérdése lenne!